Bebek ve Çocuklar için Doğum Günü Parti Kıyafetleri

Bebek ve Çocuklar için Doğum Günü Parti Kıyafetleri

Doğum günleri, en özel kutlamalar arasında yer alır. Bebeğinizin dünyaya gelişini kutlamanın, onunla geçirilen zamanlar için teşekkür etmenin ve sevgiyi göstermenin en eğlenceli yolu da doğum günü partilerinden geçer.

Doğum günü partilerinin ise çocukların hayatında çok daha özel bir yeri vardır. Tüm sevdiklerini, arkadaşlarını ve ailesini bir arada gören; sevgiyi derinden hisseden çocuklar hayata karşı daha pozitif, daha sevgi dolu ve daha özgüvenli olur.

Siz de çocuğunuzu mutlu etmek için keyifli bir doğum günü organize etmeye karar verdiyseniz önce partinizin konseptini belirlemeli ve neşeli parti malzemeleri ile ortamı güzelce süslemelisiniz. Rengarenk balonlar, eğlenceli bannerlar, günün anlam ve önemine uygun olarak tasarlanan parti saç aksesuarları ve son olarak da bebeğinizin kendini masal kahramanı gibi hissedeceği doğum günü elbisesi ile çocuğunuza unutulmaz bir gün yaşatabilirsiniz.

Organizasyonu planladıktan, parti ve pasta süsleri tamamladıktan ve konuklarınızı davet ettikten sonra geriye sadece doğum günü parti kıyafetleri arasından seçim yapmak kalır.

Siz de bebeğiniz için unutulmaz bir doğum günü partisi planlıyor ancak “Doğum günü kutlamasında oğluma ne giydirmeliyim?”, “Kızıma doğum günü elbisesi seçerken nelere dikkat etmeliyim?” gibi sorularla boğuşuyorsanız, bazı fikirlerden faydalanabilirsiniz.

Çocuklar için Parti Elbisesi Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Doğum günü elbisesi çocuk için en özel giysilerden biridir. Giydiği elbisenin içinde kendini çok güzel, önemli ve mutlu hisseder. Bu nedenle hem bebeğinizin içinde rahat ve mutlu hissedeceği hem de güzelliği ve sevimliliği ile konuklarınızı büyüleyeceği en iyi doğum günü bebek kıyafetini bulmak istiyor olabilirsiniz. Doğum günü organizasyonunda, çocuğunuza en çok yakışacak kıyafeti seçmek istemeniz tabii ki çok doğal.

Doğum günü bebek kıyafetleri arasından yavrunuza en uygun olanı seçerken bu maddelere dikkat ederseniz aradığınız elbiseyi daha kolay bulabilir, bebeğinizi düşündüğünüzden çok daha fazla mutlu edebilirsiniz.

  • Bebek ve çocukların cildi oldukça hassas ve savunmasızdır. Bu nedenle elbise seçerken mutlaka alerji riski olmayan malzemelerin kullanıldığı, hassas ciltlere uygun, pamuklu kumaştan üretilmiş kıyafetleri tercih etmelisiniz.
  • Kıyafetlerin fermuar, düğme, pul, payet gibi alerji yapma ihtimali olan parçalarının bebeğinizin tenine temas etmediğinden emin olmalısınız.
  • Daha sevimli görünmeleri için ikiz bebek doğum günü kıyafetleri seçerken aynı ya da benzer giysi modellerinden ve birbiriyle uyumlu renklerden faydalanabilirsiniz.
  • Doğum günü partisi kıyafetlerini tek parça ya da ikili takım olarak tercih edebilirsiniz. İkili takımları kıyafet kombinasyonu yapabilmeniz açısından daha avantajlı, tek parça kıyafetleri ise daha kullanışlı ve rahat bulabilirsiniz. Erkek bebek 1 yaş doğum günü kıyafetleri arasından papyonlu takımları ya da müslin tulumları tercih edebilirsiniz.
  • Bebek doğum günü kıyafetleri fiyatları değişiklik gösterebileceği için hem zevkinize hem de bütçenize en uygun çocuk parti elbiseleri, parti saç aksesuarları ve doğum günü taçları Le Mabelle’de bulabilirsiniz.

 

Yaşa Göre Bebek Doğum Günü Kıyafetleri

Bebek için doğum günü kıyafetleri seçerken çocuğun yaşı da göz önünde bulundurulmalıdır. Buna göre size yardımcı olabilecek ipuçları şu şekildedir:

  • 1 yaş doğum günü elbisesi:  İlk doğum günleri çok özeldir bu nedenle 1 yaş bebek doğum günü kıyafetleri seçilirken ekstra özen gösterilir. Bebeğinizin ilk kutlamasını unutulmaz kılmak için onu rahatsız etmeyecek, çok dar ya da çok bol olmayan giysiler tercih edilmelidir. 1 yaş doğum günü partisi için ikili takımlardan ziyade tek parçalık doğum günü elbisesi tercih etmek daha faydalı olabilir.
  • 2 yaş doğum günü elbisesi: Bebeğinizin ikinci doğum günü partisi için kıyafet alırken yavrunuzu rahatsız etmeyecek düzeyde pul, dantel, tül ya da ip işlemeli giysiler seçebilirsiniz.
  • 3 yaş doğum günü elbisesi: Seçtiğiniz kıyafetlere, giysiyle uyum sağlayacak aksesuarlar da ekleyebilirsiniz. Aksesuar olarak kurdele, pantolon askısı ya da saç bandı kullanabilirsiniz.
  • 4 yaş doğum günü elbisesi: 4 yaşına gelen yavrunuzun artık yavaş yavaş kendi zevkleri oluşmaya başlar. Bunlardan yola çıkarak üzerinde en sevdiği çizgi film ya da masal kahramanının yer aldığı doğum günü özel bebek kıyafetleri arasından seçim yapabilirsiniz.

 

 

 

Küçük Prensesler için Tütülü Doğum Günü Elbisesi

 

Tütü etek ve elbiseler, en sevilen ve en çok tercih edilen kız bebek doğum günü kıyafetleri olarak öne çıkar. Bebeğinizi narin bir masal kahramanına çeviren tütülü, kabarık doğum günü elbisesi her yaş grubundan kız çocuğuna çok yakışır.

Balerinlerin giydiği elbiselerden ve zarafet dolu duruşlarından esinlenerek tasarlanan tütülü bebek elbiseleri her zevke uygun olacak şekilde üretilir. Özellikle beyaz ve pembe tonlarında tercih edilen tütülü elbiselerin sarı, yeşil, mor gibi renklerle tasarlanan modelleri de vardır. Bazen de tüm canlı renkler bir arada kullanılarak neşeli bir görüntü oluşturulur.

Tütülü doğum günü elbiseleri, kabarık şekilde olabileceği gibi daha düz ve sade olarak da tasarlanabilir. 1 yaş doğum günü prenses elbisesi fırfırlı ve kabarık eteklerden, cıvıl cıvıl renklerden ve göz alıcı detaylardan oluşur. Kız bebekler tütülü elbiseler ve kabarık etekler sayesinde kendilerini bir prenses gibi hisseder. Dilerseniz doğum günü partisinde takması için özel olarak hazırlanan doğum günü taç ve tokalarından faydalanabilir, böylece yavrunuzun sevimli parti görünümünü tamamlayabilirsiniz. Çocuğunuza en uygun bebek doğum günü elbisesi kışlık ve yazlık modelleriyle Le Mabelle’de sizi bekler. Hem erkek hem de kız çocukları için her beğeniye hitap eden doğum günü partisi kıyafetlerini Le Mabelle’de bulabilir, çocuğunuzun bu keyifli gününü unutulmaz kılabilirsiniz.

 

Etiketler: Doğum Günü Fikirleri
Eylül 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR