Erken Kasım İndirimi Nedir? Ne Zaman Başlıyor?

Erken Kasım İndirimi Nedir? Ne Zaman Başlıyor?

Yılın son ayları yaklaşırken merakla beklediğiniz indirim günlerine de az bir zaman kaldı. Alışveriş tutkunlarının iple çektiği erken kasım indirimi, ihtiyaçlarını uygun fiyatlardan yararlanarak tamamlamak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunar. Siz de yepyeni bir yıla girerken eksiklerinizi tamamlamak, bebeğinizin gardrobunu sağlıklı, şık ve kaliteli ürünler ile doldurmak istiyorsanız Le Mabelle’in erken kasım indirimi fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Peki, erken kasım indirimi nedir, Black Friday adını nereden alır? Le Mabelle’in erken kasım indirimi avantajları ne zaman başlıyor? Alışveriş listenizi hazırlamadan önce gelin, detaylara göz atın.

Erken Kasım İndirimi Nedir?

Kasım indirimi, son yıllarda dünya çapında uygulanan ve tüm markaların cazip fırsatlar sunduğu bir kampanya dönemidir. Küresel olarak Black Friday adıyla da anılan erken kasım indirimi dönemi, Türkiye’de efsane cuma ya da şahane cuma gibi isimler ile de bilinir. Senenin sonuna yaklaşırken erken kasım indirimi adı altında markalar, belirledikleri süre boyunca ilgili ürün ya da kategorilerde büyük indirimler yapar, kaçırılmayacak fırsatlar sunar. Her yıl belirlenen tarihlerde uygulanan indirimler, bu dönemin adeta bir alışveriş festivaline dönmesini sağlar. Kaynağını Çin’den alan kasım indirimleri, başlangıçta yalnızların özel günü olarak kutlanırken zamanla alışveriş kampanyasına ilham olur. 11.11 kasım indirimleri olarak da adlandırılan bu dönem, 2009 senesi itibariyle alışveriş tutkunlarının merakla takip ettiği bir kampanyaya dönüşür. Türkiye’de de reel ve sanal mağazalarda birbirinden cazip fiyatlar ile kampanyaların sunulduğu kasım indirimleri, tüketicilerin alışveriş listelerini hazırlayarak heyecanla beklediği bir alışveriş festivaline dönüşür.

Kasım İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

Eşsiz kampanyaların düzenlendiği erken kasım indirimleri genellikle 24 saati kapsar. Bununla birlikte markalar indirim günlerini birkaç güne yayarak avantajları ikiye katlar. Genellikle 9,10 ve 11 Kasımı içine alan fırsat günlerinde indirimli ürünlerden ekstra sepet indirimlerine, sipariş kolaylığından kargo avantajlarına kadar benzersiz imkanlar sunulur.

Bebeğiniz için kaliteli ve şık ürünler tasarlayan La Mabelle’de fırsat günleri kasım ayında başlayacak. Bir hafta doludizgin devam edecek olan erken kasım indirimleri erkek bebek ve kız çocuk giyim ürünleri için geçerli olacak. Fırsatlar, giyim ürünlerinin yanı sıra parti malzemeleri ile çorap, şapka, saç aksesuarları, ayakkabı gibi ürünleri de kapsayacak. Siz de bebeğinizin gardırobundaki eksikleri eşsiz tasarımlar ve uygun fiyatlar ile tamamlamak istiyorsanız, indirim günleri başlamadan önce alışveriş listenizi hazırlayabilirsiniz. Kısıtlı bir süreyi kapsayan fırsat günlerinde vakit kaybı yaşamamak, hızlı bir şekilde alışveriş yapmak istiyorsanız eksiklerinizi şimdiden belirlemeye başlayabilirsiniz.

Kasım Ayı İndirim Kampanyaları Nelerdir?

Kasım ayı indirimleri hem dünya çapında hem de ülkemizde oldukça rağbet görür. Alışveriş rüzgarlarının estiği kasım ayı, iki ayrı indirim kampanyasına sahne olur: Kasım indirimi ile Black Friday. Black Friday ile kasım indirimleri aşağı yukarı benzer tarihlerde uygulanmakla birlikte farklı avantajların sunulduğu kampanya dönemleridir. Erken kasım indirimleri her sene Kasım’ın 11’inde organize edilse de markaların farklı tarihlerde düzenlediği avantaj günleridir. 24 saat ile sınırlanan kampanyalar mağazaların inisiyatifine göre birkaç gün boyunca devam eder ve tüketicilerin indirimlerden daha fazla yararlanması sağlanır.

Yılın bir diğer eşsiz kampanyası Black Friday, kara cuma ismi ile bilinse de efsane cuma, muhteşem cuma gibi farklı isimler ile de anılır. Temelleri ABD'de atılan Black Friday indirimleri, Şükran Günü’nü takip eden ilk cumaya rastlar. ABD’de ortaya çıkıp bütün dünyada uygulanarak küresel bir indirim fırsatına dönüşen Black Friday, ülkemizde çoğunlukla kasım ayının son birkaç gününden birinde gerçekleşir. Her sene genellikle farklı bir günde uygulanan Black Friday için bu yıl tasarlanan gün 25 Kasım!

Bebeğiniz için eşsiz tasarımları bulabileceğiniz La Mabelle, bebek kıyafetleri kasım indirimi ile bu alışveriş coşkusundan faydalanmanızı sağlar. Erken kasım indirim avantajları; elbise, salopet, etek, pantolon, tişört, ikili takım, şort, sweatshirt ile pijama ve dış giyim ürünlerinden oluşan kız çocuk ve kız bebek koleksiyonuna kampanyalı fiyatlar ile ulaşmak isteyen anne babalar için kaçırılmayacak bir fırsata dönüşür. Kaliteli ve sağlıklı pamuklu kumaş kullanılarak üretilen tulumlar, etekler, salopetleri erken kasım indirimleri kapsamında uygun fiyatlara satın alarak birbirinden şık ve sevimli kombinler tasarlayabilirsiniz.

La Mabelle, erken kasım indirimlerine erkek bebek koleksiyonunu da dahil eder. Tulum ve ikili takımdan oluşan koleksiyonda ekoseli modeller, askı, bere ve papyon detaylı tasarımlar dikkat çeker. Sezonun öne çıkan şort, tişört, pantolon ve tulumlarına erken kasım indirimi fırsatları ile avantajlı kampanyalardan faydalanarak sahip olabilirsiniz. Doğum günü, diş buğdayı, yılbaşı gibi günler çocuklarınızın için özel organizasyonlar planladığınız günlerdir. Bu özel günlerin olmazsa olmazı bannerlar, zincir balonlar, ikramlık setleri, parti süsleri ve özel konsept mumlar da erkan kasım indirim fırsatlarında sizleri bekliyor! Capcanlı renklerin kullanıldığı, eğlenceli tasarımlara sahip parti süsleri ve miniklerin kombinlerinde kullanacağınız taçlar, şapkalar, saç aksesuarlarına kampanyalı fiyatlardan yararlanarak sahip olabilirsiniz.

Bebeğinizi büyütürken ihtiyaç duyduğunuz tüm özel tasarımlı, sağlıklı, şık giyim ürünleri ve aksesuarları Le Mabelle’de! Günlük giyim ve konsept tasarımlarda aradığınız şık ve sevimli ürünlere Le Mabelle farkıyla sahip olabilirsiniz. Erken kasım indirimlerini takip ederek alışverişinizi avantajlı hale getirebilir, tüm fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

 


 
Etiketler: Erken Kasım İndirimi
Ekim 31, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR